logo royal gardnes zlatibor apartmani

Lokacija

Na samo pet minuta lagane šetnje od jezera, neposredno kraj Kraljevih Konaka, za sve istinske ljubitelje kraljevskog tretmana, nalaziće se novi dugoočekivani kompleks Royal Gardens, koji predstavlja idealan spoj inovativnih sadržaja i najpopularnije lokacije na Zlatiboru!

Royal Gardens predstavlja magično mesto za kompletnu relaksaciju duha i tela, gde ćete moči da uživate svim svojim čulima, u svim dodatnim sadržajima, nestvarno lepoj prirodi, kao i veoma bogatoj turističkoj ponudi. Predstavlja brilijatno mesto za život, uživanje, investiranje, odmaranje.

Inovativan sadržaj koji odlikuje kompleks na najbolji način će spojiti originalni životni stil i ljubav prema putovanjima i odmoru, gde se na prvi pogled jsano vidi da je reč o spektakularnom projektu koji ne može proći nezapaženo kod onih željnih luksuznog odmora na Zlatiboru.

Kao sinonim pravog i istinskog luksuza, Royal Gardens će sadržati impozantni wellnes & spa sadržaj, tačnije dva spa centra, od kojih se jedan nalazi na samom krovu zgrade, što je jedinstveno na ovim prostorima. Drugi SPA centar će se izdvajati po bogatoj sadržajnosti, re svega medicinskog dela, kao što je krio komora, baro komora; kao i teretana, igraonica za decu, veliki restoran sa dve terase, u sklopu kojeg će se nalaziti kafić, restoran, lounge bar...