logo royal gardnes zlatibor apartmani

Dodatni sadržaj - sve na jednom mestu

Vlasnici apartmana kao i njihovi gosti, ako se odluče na izdavanje preko recepcije, će imati velike pogodnosti i prioritet u korišćenju dodatnog sadržaja kompleksa kao što su spa centar, bazen, teretana.

Restoran

zlatni bor

Prepustite se izvrsnoj ponudi i profesionalnoj usluzi našeg restorana. U prijatnom ambijentu možete uživati kako u svetskim specijalitetima tako i u klasicima tradicionalne srpske kuhinje. Naš room service stoji Vam na raspolaganju 24 sata.

Pogledaj galeriju
Restoran

Spa Centar

zlatni borSAUNA / SLANA SOBA / JACUZZI

Upotpunite kvalitet svog odmora uz wellnes i spa sadržaj kompeksa, koji je posvećen relaksaciji i zdravlju naših gostiju. Opustite duh i telo u slanoj sobi, tepidarijumu ili sauni. Napravite kombinaciju svog omiljenog tretmana sa plivanjem u zatvorenom bazenu i prepustite se potpunom opuštanju čitavog organizma.

Spa Centar

Konferencijska sala

zlatni borDO 80 MESTA

Rađena po modelu svetski priznatih sala, konferencijska sala kompleksa pruža idealne uslove za održavanje seminara, kongresa, predavanja i skupova za veći broj ljudi. Moderna oprema i dekoracija prostora osmišljeni su tako da podstiču kreativnost i razvoj novih ideja.

Konferencijska sala

Dečija igraonica

zlatni borZA NAŠE NAJMLAĐE

U kompleksu Royal Gardens Zlatibor posebna pažnja posvećena je najmlađim i najdražim gostima. Mališani će moći da se rekreiraju i zabavljaju u dečijoj igraonici posebno dizajnirana za njih.

Dečija igraonica

Zatvoreni bazen i đakuzi

zlatni bor

Dozvolite sebi poptuno opuštanje u privatnosti našeg spa centra, u kom će Vam za kompletan užitak tokom cele godine na raspolaganju biti zatvoreni bazen i đakuzi.

Zatvoreni bazen i đakuzi