logo royal gardnes zlatibor apartmani

Dodatni sadržaj - sve na jednom mestu

Vlasnici apartmana kao i njihovi gosti, ako se odluče na izdavanje preko recepcije, će imati velike pogodnosti i prioritet u korišćenju dodatnog sadržaja kompleksa kao što su spa centar, bazen, teretana.

Restoran

Prepustite se izvrsnoj ponudi i profesionalnoj usluzi našeg restorana. U prijatnom ambijentu možete uživati kako u svetskim specijalitetima tako i u klasicima tradicionalne srpske kuhinje. Naš room service stoji Vam na raspolaganju 24 sata.

Pogledaj galeriju
Restoran

Spa Centar

SAUNA / SLANA SOBA / JACUZZI

Upotpunite kvalitet svog odmora uz wellnes i spa sadržaj kompeksa, koji je posvećen relaksaciji i zdravlju naših gostiju. Opustite duh i telo u slanoj sobi, tepidarijumu ili sauni. Napravite kombinaciju svog omiljenog tretmana sa plivanjem u zatvorenom bazenu i prepustite se potpunom opuštanju čitavog organizma.

Spa Centar

Konferencijska sala

DO 80 MESTA

Rađena po modelu svetski priznatih sala, konferencijska sala kompleksa pruža idealne uslove za održavanje seminara, kongresa, predavanja i skupova za veći broj ljudi. Moderna oprema i dekoracija prostora osmišljeni su tako da podstiču kreativnost i razvoj novih ideja.

Konferencijska sala

Dečija igraonica

ZA NAŠE NAJMLAĐE

U kompleksu Royal Gardens Zlatibor posebna pažnja posvećena je najmlađim i najdražim gostima. Mališani će moći da se rekreiraju i zabavljaju u dečijoj igraonici posebno dizajnirana za njih.

Dečija igraonica

Zatvoreni bazen i đakuzi

Dozvolite sebi poptuno opuštanje u privatnosti našeg spa centra, u kom će Vam za kompletan užitak tokom cele godine na raspolaganju biti zatvoreni bazen i đakuzi.

Zatvoreni bazen i đakuzi